Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje op fiets aangereden door auto Hoek

Toegevoegd: 22-09-2016, 18.16 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - In Hoek is donderdagochtend een meisje van 16 jaar oud aangereden dat op haar fiets de weg over wilde steken. Ze kwam in botsing met een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur bij de Julianastraat. Volgens de politie reed de automobilist, een 29-jarige man uit Terneuzen, over de Hoekseweg richting de Hoofdweg (N61). Het meisje kwam vanaf de Julianastraat en wilde de weg oversteken toen het ongeluk plaatsvond.

Het meisje was volgens de politie nog wel aanspreekbaar. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (23-9-2016 om 08:49)
ik zie die kids hier ook dagelijks door de polder fietsen(vlakbij hoek route naar terneuzen), aub spreek ze eens aan op hun levensgevaarlijke gedrag,politie?? te druk zeker? laatst rijd ik op mn scooter, 2 meisjes jaartje of 14, ze gingen achter elkaar rijden, wekte bij mij dus de indruk dat ze me gehoord hadden en naar rechts gingen om mij te laten passeren, op het moment ik bij het voorste meisje ben besluit zij naast dr vriendinnetje te gaan fietsen, ik kon nog remmen, maar heb haar geraakt, verder niks aan de hand gelukkig maar door hun eigen debiele gedrag in het verkeer gebeuren dit soort ongelukken en het is dan altijd degene die auto/motor/brommer rijd die de klootzak is, leer die kids nu eens waar ze mee bezig zijn.
Cookie-instellingen beheren