Nieuwe arrestatie moordzaak Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2016, 19.53 uur

Het onderzoek bij de woning in Vlissingen.
Het onderzoek bij de woning in Vlissingen.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De man die vanochtend dood werd gevonden in Vlissingen is een 26-jarige man uit die plaats. Hij is met geweld om het leven gebracht. Ook is er vanavond een tweede verdachte aangehouden.

Het slachtoffer, de bewoner van het pand, werd rond 07.30 uur gevonden in een woning aan de Anjelierenlaan. Dat gebeurde nadat melding was gemaakt van een reanimatie. Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden als verdachte. De arrestant was in de woning toen de politie arriveerde.

Het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden van de man is nog steeds in volle gang. Ook in de Vlissingse woning wordt nog steeds onderzoek gedaan. Het lichaam van de man is aan het einde van de middag inmiddels opgehaald door een uitvaartverzorger maar wordt nog nader onderzocht.

Donderdagavond heeft de politie nog een man aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de bewoner aan de Anjelierenlaan wordt ook onderzocht. De man is eveneens 32-jaar oud. Ook hij is voor verder onderzoek ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Beide verdachten worden vrijdag voor de Rechter-Commissaris geleid, die beslist of ze langer vast blijven zitten. Zeker twintig agenten werken aan deze zaak.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (23-9-2016 om 08:22)
Hoe triest is dit, ben je pas 26 jaar en kom je zo aan je einde. Heel veel sterkte aan de nabestaande