Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 301 km

Politie zet 20 man op moordzaak Vlissingen

Toegevoegd: 23-09-2016, 09.20 uur
De politie deed gisteren de hele dag onderzoek.
De politie deed gisteren de hele dag onderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zo'n twintig man gezet op de zaak rond de gewelddadige dood van de 26-jarige bewoner van de Anjelierenlaan in Vlissingen. Het slachtoffer werd gisterochtend levenloos aangtroffen na een melding van een reanimatie.


Volgens de politie is onder leiding van een officier van justitie een groot onderzoek gaande. "Zeker twintig agenten werken aan deze zaak", zo zegt een woordvoerder. Donderdag zijn volgens de politie al verschillende getuigen gehoord. Van kort na de vondst tot 's avonds laat is in en om de woning sporenonderzoek gedaan.

's Ochtends wist de politie al een verdachte aan te houden. Gisteravond maakte de politie bekend nog een tweede arrestatie te hebben verricht. De beide mannen zijn 32 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ patertje (23-9-2016 om 10:25)
Dat verlof is om te re-integreren....dat mensen na hun straf niet ineens in een totaal vreemde wereld komen te staan. Dat ze weten dat er kans is op verbetering en dat ze langzaam weer wennen aan de maatschappij. Justitie kan niet bepalen of zij een paspoort af mogen pakken, daar zijn regels en wetten voor die de Regering opstelt. Tevens wilik je erop wijzen dat de Kmar gemiddeld zo'n 1300 begeleide(van de in totaal ongeveer 14.000) uitzettingen per jaar doet....er is niet genoeg mankracht voor omdat iedereen geen stuiver meer wilt betalen voor veiligheid, duuuh!
Patertje (23-9-2016 om 09:48)
Mochten het mannen met dubbele nationaliteit zijn ( wat ik uiteraard wel verwacht zoals gewoonlijk ) laat dan je tanden zien justitie en zet ze het land uit onder begeleiding van marechaussee en paspoort afpakken en daar in land van herkomst maar 20 jaar cel in.. Want als ze hier de cel in gaan na moord komen ze met 5 jaar alweer vrij en weekend-verlof enzo ( hoe verzin je het in gevangenis weekend-verlof )
Cookie-instellingen beheren