Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Politie zet 20 man op moordzaak Vlissingen

Toegevoegd: 23-09-2016, 09.20 uur
De politie deed gisteren de hele dag onderzoek.
De politie deed gisteren de hele dag onderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zo'n twintig man gezet op de zaak rond de gewelddadige dood van de 26-jarige bewoner van de Anjelierenlaan in Vlissingen. Het slachtoffer werd gisterochtend levenloos aangtroffen na een melding van een reanimatie.


Volgens de politie is onder leiding van een officier van justitie een groot onderzoek gaande. "Zeker twintig agenten werken aan deze zaak", zo zegt een woordvoerder. Donderdag zijn volgens de politie al verschillende getuigen gehoord. Van kort na de vondst tot 's avonds laat is in en om de woning sporenonderzoek gedaan.

's Ochtends wist de politie al een verdachte aan te houden. Gisteravond maakte de politie bekend nog een tweede arrestatie te hebben verricht. De beide mannen zijn 32 jaar oud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Logisch (27-9-2016 om 12:20)
Beter schrijf je gewoon wat medelevends voor die jongen die van dit wrede ongeval het slachtoffer is geworden was gewoon zo.vriendelijk om met vrienden wat te drinken als daar dan een rotte appel tussen zit die voor geld zulke dingen aandoet spoort die persoon gewoon niet , ga niet gelijk over dubbele paspoorten praten , blanke doen precies zelfde dingen heeft niks met afkomst te maken , toon beetje respect zeg goed dat de politie nu even alles in zet voor deze zaak in plaats van andere dingen.
vicenza (23-9-2016 om 19:46)
Hoop dat de dader(s) een flinke straf zal/zullen moeten uitzitten. Ondanks het feit dat ik niet weet wat er zich heeft afgespeeld voordat het incident plaats vond , ben ik van mening dat het nooit correct is het leven van een ander weg te nemen. Mijn condoleance naar zijn naasten , dat zijn ziel rust mag vinden.
Stop de onzin reacties (23-9-2016 om 12:53)
Wat een ontzettend stomme reacties op dit nieuwsbericht. Ik vind het heel triest dat er persoon van t leven is beroofd. Hopelijk leest zijn naaste familie die reacties niet. Heel veel sterkte voor die familie! En reaguurders.....zet je pc en telefoon eens uit en ga de frisse lucht eens in....niet overal "verstand" van denken te hebben.
nederlander (23-9-2016 om 11:05)
hey patertje , en als het een Nederlander is ? .
P (23-9-2016 om 10:46)
@patertje "zoals gewoonlijk" apartheid is afgeschaft, voor elke persoon dezelfde straf voor dezelfde daad. Laat de rechter dat maar beslissen die is daar beter in, En die is niet beïnvloed door selectieve haat naar bepaalde mensen in de samenleving.
anoniem (23-9-2016 om 10:45)
Oh nu snap ik het, daarom kan ik pas volgende week aangifte ivm met een zedendelict doen. Alle agenten in Zeeland zijn blijkbaar bezig met deze moordzaak. Jammer genoeg loopt er nu een dader rond, wie nog veel meer slachoffers kan maken. Maar daar hebben we het niet over, hé!