Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuistslag na aanrijding op Axelsestraat Terneuzen

Toegevoegd: 09-06-2006, 23.06 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Een bestuurder van een personenauto stak vrijdag rond 13.30 uur de Axelsestraat over, komende van de Zuidlandstraat in Terneuzen.

Hij had hierbij slecht zicht door een vrachtwagen die op de Axelsestraat stond te lossen. De 69-jarige man besloot langzaam rijdend over te steken toen er van rechts een personenauto naderde die hem niet meer kon ontwijken en tegen hem aan botste.

De bestuurder van de andere auto, een 22-jarige Terneuzenaar, stapte na de aanrijding uit zijn auto en gaf de 69-jarige een vuistslag in het gezicht waardoor deze ten val kwam. De 69-jarige inwoner van Terneuzen is door de ambulancedienst onderzocht maar heeft verder geen letsel opgelopen.

De 22-jarige is door de politie aangehouden wegens het uitdelen van een vuistslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren