Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man overlijdt achter het stuur en rijdt tegen paal

Toegevoegd: 25-09-2016, 19.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zondagmiddag een oudere man achter het stuur onwel geworden en overleden. Hij botste hierbij tegen een verkeersbord.


Volgens de politie is het slachtoffer een man van 88 jaar oud uit Middelburg. Hij reed rond 16.30 uur in zijn personenauto de Breeweg op vanaf de Laan der Verenigde Naties. Hier raakte hij onwel, belandde naast de weg en botste tegen een verkeersbord.

Het opgeroepen ambulancepersoneel kon niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plekke. Een arts van de Vlissingse huisartsenpost (HAP) heeft vervolgens de dood formeel vastgesteld. De brandweer werd opgeroepen om de ongevalslocatie af te schermen.

Vanwege het ongeluk was de Breeweg enige tijd afgesloten tussen de kruising met de Laan der Verenigde Naties en die met de Kruisweg / Laurens Stommesweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750