Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Boetes bij verkeerscontrole Kapelle

Toegevoegd: 26-09-2016, 16.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Tijdens een controle aan de Vierwegen in Kapelle heeft de politie dertien bekeuringen uitgeschreven. In totaal werden twintig voertuigen gecontroleerd.


De algemene verkeerscontrole vond vanmorgen plaats tussen 10.00 en 13.00 uur. De politie controleerde of de papieren in orde waren, bestuurders moesten blazen en de technische staat van voertuigen werd nagekeken.

Er werden onder andere bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, losse ladingen, slechte banden, niet handsfree bellen en een defecte richtingaanwijzer. Verder had er iemand een verkeerde kentekenplaat op zijn aanhangwagen en reden er twee bestuurders zonder de vereiste rijbewijs categorie


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-9-2016 om 14:57)
Emmie is perfect in het verkeer haha, en Matthijs, niks smoesjes. er is ontzegging van bijna het volledige RVV op een aantal arikelen na, zodat ze hun werk fatsoenlijk kunnen uitvoeren. Licht en geluidsignalen zijn hierbij niet noodzakelijk, dit is een feit, geen smoes.
Matthijs (27-9-2016 om 21:04)
@lezer Die smoesjes die kennen we nu ondertussen ook wel. Als je verkeersveiligheid wilt handhaven, dan moet je zelf ook veilig werken en geen anderen in gevaar brengen. Zeker niet als de enige motivatie het terugdringen van het tekort bij justitie is. Ze hebben meer dan genoeg mogelijkheden om wel veilig deel te nemen aan het verkeer. De politie is vaak genoeg betrokken bij ongelukken. De standaard smoes is altijd dat ze een 'spoedoproep' hadden en geen optische en geluidssignalen voeren omdat ze de dader niet wouden 'wegjagen'.... Maw, ze waren naar het bureau aan het racen omdat de koffie klaar stond...
lezer (27-9-2016 om 09:42)
@Emmie die motoragent houdt zich aan de regels, want de politie heeft volledige ontheffing van het RVV. Ook zonder optische en geluidssignalen! Moet ook wel, anders kun je overtreders nooit pakken!
emmie (26-9-2016 om 19:31)
Heb ik gezien. Die controle. Een motor agent die tegen het verkeer inreed... Tussen het tegemoetkomende verkeer draaide om iemand daarna te volgen en aan te houden. Mijns inziens niet echt een veilige manier van controle. Als je wilt dat mensen zich aan de regels houden moet je dat zeker als agent zelf ook doen! Dit sloeg nergens op!