Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Celstraf geëist voor mishandelen vriendin

Toegevoegd: 26-09-2016, 19.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor een zware mishandeling van zijn vriendin is vandaag in Middelburg tegen de 35-jarige Terneuzenaar C. P. een celstraf van 90 dagen waarvan 88 dagen voorwaardelijk en het betalen van 9765 euro schadevergoeding geëist.


Het boterde al langer niet tussen de Terneuzenaar en zijn partner. Op 27 mei van dit jaar gaf zij te kennen met de relatie te willen stoppen en vervolgens ontstond er een handgemeen tussen de twee.

Volgens vrouw had P. haar bij de keel gegrepen en haar enkele flinke stompen in het gezicht gegeven. Als gevolg daarvan verloor zij drie hoektanden en bedroeg tandheelkundig herstel aan gebit en kaak 9765 euro. Deze lezing werd door haar vriendin, die alles gezien zou hebben, bevestigd.

Het relaas van P. was van een geheel andere aard: hij had geen vinger naar haar uitgestoken en zich slechts verdedigd toen zij hem schopte, sloeg en beet. Bij dat laatste, toen zij haar tanden in zijn arm zette, had hij zijn arm teruggetrokken en bleven haar tanden achter zijn horloge hangen. Anders zou hij ook niet weten hoe zij aan die schade kwam. Overigens vond hij de claim wel erg aan de hoge kant voor drie loszittende tanden.

Inmiddels heeft het stel zich weer verzoend. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (27-9-2016 om 15:28)
Dus 2 dagen voor zware mishandeling. De rechtbank is helemaal gek geworden. Die vriendin trouwens ook.
Petertje (27-9-2016 om 09:41)
Hahaha en maar klagen bij de rechter en nu zijn ze weer samen ? Hoe haal je het in je hoofd je vriend of vriendin te slaan en dan zeggen ' ik hou van jou ' ? Gestoord de samenleving, en ik ben al 18 jaar vrijgezel omdat vrouwen mij te lief en aardig vinden en daarom niet spannend hahaha .. Dit is dus liefde anno 2016 ? Laat maar ik blijf liever vrijgezel, een vrouw met zo'n IQ pas ik voor pfff
Cookie-instellingen beheren