Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij ongeval Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 27-09-2016, 22.58 uur
Foto 8 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (28-9-2016 om 15:11)
Vandaag maar niet reageren op de reacties, haha, heb beter te doen! Wil even de betrokkenen en gewonden sterkte en Beterschap wensen!
Cynthia (28-9-2016 om 15:05)
Kees, goed lezen is ook een kunst. Ik vind het niet meer dan normaal dat alles afgesloten wordt in zo'n geval. Maar ik vind het ook niet meer dan normaal dat er góede communicatie plaats vindt vanuit de WStunnel. Om 23.30u melden dat er om 0.00u een update komt en dan vervolgens om 0.15u nóg geen update melden, vind ik schandalig. Meld desnoods dat er geen nieuws is, maar meld iets! Nu zat ik voor mijn man te verversen en te verversen omdat hij een inschatting moest maken of hij over Antwerpen terug moest of kon wachten.
Poema (28-9-2016 om 14:15)
Ik vind het onverklaarbaar hoe je op een rechte weg zonder afslagen (tunnel) een ongeluk kan krijgen. Oplossing: iedereen zijn cruisecontrol instellen op 100 km/h en je rijdt probleemloos naar de andere kant !!
bart (28-9-2016 om 14:11)
@cynthia: Je man zal blij zijn dat hij terug mocht draaien. Ik stond ook nét voor de tunnel (terneuzenzijde), maar wij mochten niet terugdraaien, hoor. Wij hebben tot 00.30u moeten wachten tot we door de OOSTbuis weer verder konden.
JV (28-9-2016 om 12:55)
Jammer hoor Patertje, zo'n dom antwoord. Duidelijk iemand die niet weet hoe het werkt en nog nooit van verkeersveiligheid heeft gehoord. Nou is de één slimmer dan de ander maar volgens mij heeft Patertje het IQ van een brulkikker. Eerst maar eens verdiepen in hoe het werkt en wat er wettelijk bepaalt is in dit soort situaties voordat je één of ander dom antwoord uit je hersenloze hoofd brult ....... Hopelijk kom je zelf niet ooit in zo'n situatie terecht want dan brul je wel een toontje lager.
Patertje (28-9-2016 om 11:12)
Snap je dat nog niet cinthia ? Rijkswaterstaat en de tunnel verdienen klauwen vol met geld met afsluitingen en zogenaamde onderhoud.. Bij ongevallen kunnen ze super hoge rekeningen naar provincie en gemeente enzo sturen, dus hoe meer en langer ze afsluiten wat zogenaamd nodig is hoe hoger de rekening en kosten declaraties zijn ! Wij burgers zijn maar weggebruikers dat interesseert ze niks
Cookie-instellingen beheren