Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij ongeval Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 27-09-2016, 22.58 uur
Foto 8 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (28-9-2016 om 10:12)
Waarom de andere buis ook gesloten bleef is mij ook niet duidelijk want daar was niks gebeurd en het was toch zo dat als de ene buis gesloten was er door de andere buis in 2 richtingen kon worden gereden over 1 rijstrook ??
Kees (28-9-2016 om 09:44)
@ CYNTHIA, niet alleen jouw man stond voor de tunnel maar ook nog vele anderen. Dat beide buizen afgesloten worden bij een ongeluk mogelijk met brand lijkt mij niet meer dan normaal. Dit is namelijk een manier om een vluchtweg te creëeren. Ik denk dat we blij moeten wezen met de tunnel maar sommige mensen kunnen inderdaad beter omrijden dan hoeven ze ook niet te klagen omdat ze iemand uit een voertuig moeten halen (wie weet bent u het de volgende keer zelf).
chuckles (28-9-2016 om 09:12)
hoe krijg je het voor elkaar elke keer in of voor de tunnel f rijbewijs check?
Sandra (28-9-2016 om 07:28)
Elke dag en overal gebeuren ongelukken, niet alleen in de tunnel, hoor. Heel vervelend als je er voor staat maar kun je niet gewoon blij en opgelucht zijn dat jouw man níet bij het ongeval betrokken was? Velen zijn wél blij dat er een tunnel is. Sterkte voor de slachtoffers.
D.B (28-9-2016 om 00:27)
Het is de laatste tijd schering en inslag met ongelukken in die tunnel er gaat geen dag voorbij of er is iets. Ik ga er ook niet fluitend doorheen maar denk wel eens waren de veerboten er nog maar gezellig bijna geen oponthoud en altijd een praatje en koffie. Maar ja die tijd komt niet meer terug.
Cynthia (27-9-2016 om 23:22)
En zo zie je hoe afhankelijk je bent met die rottunnel. Mijn man stond nét voor de tunnel vast en mocht uiteindelijk gelukkig terug om via de A58 om te rijden over Antwerpen om een collega op te gaan halen in Terneuzen. Zal je zien dat er straks op de terugweg wéér wat is! Door het onderhoud en het feit dat er maar 1 buis gebruikt wordt, raken mensen toch in paniek door die smalle buis en gebeuren er ongelukken. Maar waarom in hemelsnaam wordt er op de site van de Westerscheldetunnel melding gemaakt van een ongeval in béide buizen die tot minstens 23.45u dicht zouden zijn. Er is maar sprake van 1 ongeval. Waarom dan de andere buis niet open???
Cookie-instellingen beheren