Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

'Valse melding kwam vanuit schoolgebouw'

Toegevoegd: 28-09-2016, 13.51 uur
De politie onderzocht gisteren het hele schoolgebouw.
De politie onderzocht gisteren het hele schoolgebouw.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De melding over een man met een wapen gisteren bij een middelbare school in Terneuzen was vals en werd gedaan vanuit het schoolgebouw zelf. Dat stelt de politie na onderzoek.


De politie kreeg maandag rond 11.40 uur een telefonische melding dat bij De Rede aan de Oude Vaart iemand met een vuurwapen was gezien. De politie ging direct met flink wat mensen naar de school. Agenten in kogelwerende vesten doorzochten het gebouw en ook een helikopter kwam ter plekke.

Volgens de politie is inmiddels duidelijk dat het ging om een valse melding. Deze kwam binnen via het alarmnummer 112. Wie er achter het telefoontje zat is echter nog altijd niet opgehelderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (28-9-2016 om 17:11)
We kunnen tegenwoordig erg veel. Dus: die dader is te achterhalen. En dan: als die gevonden is: - al is het z'n laven lang - laten opdraaien voor de kosten en niet ten laste van de belastingbetaler brengen.
Kee (28-9-2016 om 16:45)
Zo die persoon kan zich maar beter vrijwillig melden want daar komen ze wel achter. Of ze zijn er al achter maar da zeggen ze toch niet. Wat in en in gemeen ben je dan om zoiets te doen, of was het gewoon gebrek aan aandacht?
Cookie-instellingen beheren