Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen in sloot A58 Yerseke

Toegevoegd: 28-09-2016, 15.20 uur - Update: 28-09-2016, 18.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Op de A58 bij Yerseke is vanmiddag een vrachtwagen van de weg geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond 14.30 uit plaats op de afrit. De chauffeur is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt, tegen een verkeersbord gebotst en vervolgens in de sloot tot stilstand gekomen. In eerste instantie was er sprake van een beknelling maar de gealarmeerde brandweer is niet meer ingezet. De chauffeur en inzittenden zijn onderzocht in een ambulance maar raakten niet gewond.

De afrit van Yerseke (in de richting van Bergen op Zoom naar Vlissingen) gaat om 19.00 uur dicht voor de berging van de vrachtwagen. Rijkswaterstaat heeft voor een tijdstip na de spits gekozen. Tot die tijd is de afrit gewoon te gebruiken. 

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (28-9-2016 om 16:32)
Effe op z'n mobieltje gekeken??
Cookie-instellingen beheren