Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schuur 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 28-09-2016, 16.46 uur - Update: 28-09-2016, 18.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEERENHOEK - In een schuur aan de 's-Heerenhoeksedijk in 's-Heerenhoek is woensdagmiddag rond 16.00 uur brand uitgebroken.


Het gaat om een brand in een schuur die tegen een andere schuur aangebouwd is. De eerste schuur is volledig uitgebrand. De andere schuur heeft schade opgelopen door de brand, maar is wel behouden gebleven.

Bij de brand is, volgens de Veiligheidsregio Zeeland asbest vrijgekomen. Het gaat om een kleine hoeveelheid die volgens een woordvoerder alleen op terrein gebleven.

De brand was rond 16.45 uur onder controle. Er is één persoon onderzocht door een toegesnelde ambulance, maar er raakte niemand gewond. De brandweer is nog bezig met nabluswerkzaamheden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750