Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde in woning Middelburg

Toegevoegd: 28-09-2016, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vanmiddag rond 13.00 uur met spoed uitgerukt voor een zwaargewonde persoon in een woning in Middelburg.


Naast een ambulance rukte er ook een traumahelikopter uit voor het voorval in de woning aan de Havendijkstraat. De helikopter landde op de Oostperkweg. Deze werd hiervoor in beide richtingen afgesloten. De brandweer kwam ter plaatse om de gewonde met een ladderwagen uit de woning te takelen. Een hulpverleningsvoertuig van de brandweer werd met spoed ter plaatse gevraagd voor het plaatsen van schermen in de straat.

De politie zette vervolgens de omgeving ruim af en startte een onderzoek naar de omstandigheden waaronder de gewonde werd aangetroffen. Een woordvoerster laat weten dat er geen vermoeden is van een ongeval of een misdrijf. De technische recherche heeft ook onderzoek gedaan in de woning.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren