Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer druk met brand in hooibalen

Toegevoegd: 29-09-2016, 07.59 uur
Door: Manfred Berrevoets & 112markiezaten.nl

OUD-VOSSEMEER - Woensdagavond is de brandweer uren bezig geweest met het blussen van een brand in diverse hooibalen aan de Broeksedijk bij Oud-Vossemeer. De brand zorgde voor flink wat rookontwikkeling wat over de Krabbenkreekweg richting Sint-Philipsland trok.


Rond 21.45 uur kwam de melding binnen en rukte de brandweer van Sint-Annaland uit met een tankautospuit en een waterwagen. Ter plaatse werd al snel duidelijk dat de hooibalen uit elkaar gehaald moesten worden om de de brand goed te kunnen blussen. Het uit elkaar trekken van de hooibalen werd gedaan met behulp van een minigraver. Daarna werd het hooi nat gespoten.

De brandweer is enkele uren bezig geweest om de brand te blussen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750