Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonde bij ongeluk Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 29-09-2016, 22.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Donderdagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval op de Provincialeweg tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse.


Het eenzijdige ongeval vond rond 18.55 uur plaats. De eerste melding was dat het ongeval had plaats gevonden op de Derde Dijk in Sint-Maartensdijk, maar als snel werd duidelijk dat het had plaatsgevonden op de Provincialeweg.

Volgens de politie kwam de auto vanaf Sint-Maartensdijk en raakte in de bocht in de slip. Een tegemoet komende auto kon nog net op tijd de auto ontwijken. De auto gleed door en belandde onder aan de dijk in de sloot.

Een persoon is onderzocht en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig maar is niet meer ingezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750