Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na ongeluk Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 30-09-2016, 14.58 uur - Update: 30-09-2016, 16.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Een fietser is vanmiddag om het leven gekomen bij een ongeluk in Ellewoutsdijk. Dit heeft de politie bevestigd. Het zou gaan om een oudere man.


Het ongeval vond rond 14.05 uur plaats op de kruising van de Zwinweg met de Papotweg. De man werd door nog onbekende oorzaak geschept door de een bestelbusje. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Voor het ongeval is ook een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is geland bij de Vierwegen in Kapelle om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is later alsnog aan zijn verwondingen overleden.

De kruising is na het ongeval door de politie afgezet voor sporenonderzoek. De bestuurder van het busje raakte niet gewond.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren