Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vastgelopen zeiljacht

Toegevoegd: 01-10-2016, 11.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De Veerse KNRM reddingboot Oranje is vrijdag tegen het vallen van de avond uitgevaren voor een zeiljacht aan de grond.


Toen de bemanning van de reddingboot ter plaatse kwam bleek het zeiljacht goed vast te zitten. Een opvarende was gewond door de vele oesters in het Veerse Meer. De man had geprobeerd het zeiljacht los te krijgen en was daarvoor naar de kiel en het roer gedoken.

Terwijl de bemanning op de reddingboot Oranje het zeiljacht lostrok zorgde een overgestapte KNRM-er voor de gewonde man. Na de nodige EHBO handelingen was de gezamenlijke conclusie dat men zelfstandig terug zou varen naar de jachthaven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren