Inbreker aangehouden dankzij burgers

Toegevoegd: 01-10-2016, 11.55 uur

Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - Vrijdagochtend is een 33-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden op de Spuiweg in Brouwershaven. Hij wordt verdacht van inbraak in een stacaravan.

Een getuige hoort rond 06.30 uur gerommel in een stacaravan bij hem in de buurt. Omdat hij vermoedt dat er ingebroken wordt, waarschuwt deze de eigenaar van de camping. Onmiddellijk wordt de politie gebeld. Terwijl agenten aanrijdend zijn gaat de eigenaar ook zelf op onderzoek uit.

Als hij de verdachte aantreft, wordt deze staandegehouden tot de overdracht aan de politie. Als de verdachte inziet dat hij erbij is, probeert hij nog snel een portofoon weg te gooien. Een tweede exemplaar verstopt hij onder zijn trui. Uit onderzoek blijkt dat de portofoons afkomstig te zijn uit de stacaravan. De verdachte is een bekende van de politie. Hij is in verzekering gesteld en zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750