Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt na achtervolging Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2016, 15.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Afgelopen nacht zijn in Vlissingen twee mannen aangehouden voor het met hoge snelheid rijden door het centrum.


De hoge snelheid waarmee de verdachten over de Nieuwendijk rijden trekt omstreeks 04.40 uur de aandacht van enkele in het centrum surveillerende agenten. Op dat moment loopt er nog veel uitgangspubliek op straat. Onmiddellijk wordt door agenten de achtervolging ingezet.

Ter hoogte van de Lomardstraat verliest de 25-jarige bestuurder uit Vlissingen de macht over het stuur en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand. De bestuurder stapt vervolgens snel uit en zet het op een lopen. De 23-jarige bijrijder uit Oost-Souburg wordt ter plekke aangehouden.

Andere agenten treffen de verdachte aan ter hoogte van het Dok van Perry, net op het moment dat hij aanstalten wil maken om tegen een gevel te plassen. Beide mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hebbes (3-10-2016 om 13:39)
Kom ook eens iedere avond op het fietspad de langeleenweg posten aub, Daar is het elke avond prijs tussen tien uur en half twaalf , bv Gisterenavond de politie zocht twee mannen getint en ja hoor een half uurtje later kwamen ze met een noodgang , op het achter wiel op een zwarte scooter zwaar opgevoerd , zonder licht ,hun met het rode shirt aan reed en met die zwarte jas zat achterop . Eergisteren kwam er een 500 cc motor met een rotgang over dit fietspad richting voetbalkooi , richting middelburg rijden , en zo kunnen we nog wel een half uurtje doorgaan . We hebben er zelfs film opnamens van . Dus heren POLITIE HOU EENS EEN WEEK RAZZIA AUB . MET DANK VAN DE BEWOONERS AAN DE LANGELEENWEG.
lezer (1-10-2016 om 17:24)
En dan ben ik wel benieuwd voor welk feit de bijrijder is aangehouden. De bestuurder is toch verantwoordelijk en niet de bijrijder??
pp de k (1-10-2016 om 17:00)
Respect Politie ! Gelukkig lopen er nieuwe agenten nu hier in Vlissingen want de oude garde was zo corrupt en bevooroordeeld als wat. Netjes's echt waar deze agenten doen echt wat goeds nu.. Nog nooit was er een agent die hardrijders aanpakte hier of dealers... Ga zo door ik krijg na 20 jaar shit hier eindelijk weer respect voor de nieuwe agenten !!!
Cookie-instellingen beheren