Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

N62 dicht na dodelijk ongeluk Westdorpe

Toegevoegd: 01-10-2016, 16.59 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Vanwege een dodelijk ongeluk is de Tractaatweg (N62) momenteel afgesloten bij Westdorpe.


Het ongeluk gebeurde rond 15.35 uur. Volgens een woordvoerder van de politie was er sprake van een frontale botsing tussen voertuigen als gevolg van een inhaalmanoeuvre. Er zou sprake zijn van drie betrokken auto's.

Bij het ongeluk is één persoon om het leven gekomen. Twee vrouwen raakten gewond. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis in het Belgische Gent gebracht. De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen.

Vanwege de hulpverlening en sporenonderzoek is de weg ter plekke afgesloten. Hoe lang dit nog gaat duren is niet duidelijk. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (4-10-2016 om 14:31)
@Marina Govaert de Groene de maximum snelheid verlagen heeft geen effect op mensen die deze snelheid aan hun laars lappen. Oftewel het is totaal nutteloos.
Jr (2-10-2016 om 17:14)
Gezien het opvallende kleurtje van de BMW Weet ik bijna zeker dat ik hem eerder die middag tegenkwam in Goes reed idioot hard! Ik dacht toen nog dit kan nooit lang goed gaan ! En dan dit afschuwelijk !sterkte aan de nabestaanden van het slachtoffer!
k (2-10-2016 om 13:28)
ongelooflijk diegene die dit veroorzaakt heeft komt er zonder kleerscheuren vanaf. nou ik mag hopen dat deze jongeman een trauma heeft voor het leven en elke nacht huilend mag wakker worden!. sterkte voor de nabestaanden
Bezorger in Goes. (2-10-2016 om 13:05)
De 21 jarige persoon uit Goes met de BMW rij hier in Goes ook altijd onverstandig hard , ben al vaker ingehaald door deze persoon op plaatsen met een doorgetrokken streep ( Middelburgsestraat in Goes ) ik heb weleens gedacht die kom nog eens slecht weg met dit rijgedrag .
Marina Govaert de Groene (2-10-2016 om 11:27)
@A58 de weg wordt komende jaren verdubbeld en een vangrail plaatsen is door de smalle wegbreedte onmogelijk. Daardoor zou iedereen zo precies moeten rijden, dan gebeuren er nog veel meer ongevallen. De snelheid omlaag moeten naar 80km/u
lia (2-10-2016 om 11:06)
Mensen moeten zich zelf leren beheersen in het verkeer, niet altijd dat stieren gedrag en drang om te moeten inhalen, omdat er een langzamer voertuig voor je zit. Aanpassen aan de situatie word je geleerd op de rijschool.Denk dat een vangrail inderdaad het beste is tussen deze twee wegen, want nu dit ernstige ongeluk, iedereen weer even geschrokken, en volgende week wordt er weer flink in gehaald.....dus dan zijn maatregelen zoals vangrail tussen de twee wegen het beste..
Cookie-instellingen beheren