Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt 14-jarig meisje uit Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2016, 16.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een 14-jarig meisje dat wordt vermist vanuit Middelburg. Er is ook een foto van haar verspreid.


Volgens de politie liep het meisje gisteren weg uit een instelling waar zij verbleef. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Het meisje is vertrokken op een fiets maar het is niet bekend van welk merk deze was of welke kleur deze had. Ook is niet duidelijk welke kleding ze droeg op het moment van haar vermissing. Ze is circa 170 cm lang, heeft bruine ogen en bruin haar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (4-10-2016 om 13:36)
@R, tja en als je ook eens wist hoeveel ouders daar schuld aan hebben......
Vlissinger (4-10-2016 om 12:00)
@R: De enige die schuld hebben zijn het kind zelf en de ouders. Geen enkele andere instantie is verantwoordelijk voor een kind. Ik ben het wel met je eens als je bedoeld dat instanties, zoals een jeugdzorg, véél sneller zouden moeten ingrijpen
R (3-10-2016 om 22:26)
Als je nu eens wist hoeveel kinderen weg lopen op Walcheren?En als je dan ook eens wist dat jeugdzorg daar ook schuld aan heeft.
Cookie-instellingen beheren