Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ravage na poging plofkraak Tholen

Toegevoegd: 04-10-2016, 10.07 uur - Update: 20-10-2016, 15.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - In de nacht van maandag op dinsdag rond 02.15 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er mogelijk een plofkraak gaande was bij Albert Heijn aan het Terreplein in Tholen. Agenten waren in de buurt en dus heel snel ter plaatse. Helaas troffen zij niets anders meer aan dan een grote ravage.


De volledige winkelruit was vernield en er was een poging gedaan om de losstaande geldautomaat in de winkel op te blazen. Dat is niet gelukt. De daders zijn zonder buit vertrokken. Direct is door de politie een onderzoek ingesteld.

Door agenten is in de buurt naar verdachten gezocht, ook een van de surveillancehonden zocht mee, en er werd een explosievenverkenner van de politie opgeroepen om te controleren of er nog direct gevaar dreigde. Dat bleek niet zo te zijn. Medewerkers van het team Forensische Opsporing konden vervolgens op een veilige manier hun sporenonderzoek doen.

Het pand is in de afgelopen nacht bewaakt zodat er geen sporen verloren zouden gaan. Er zijn camerabeelden beschikbaar gesteld aan de politie. Deze worden onderzocht. Inmiddels is de supermarkt weer open voor het publiek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
toinette (5-10-2016 om 14:41)
Waar halen ze toch die explosieven vandaan?
Cookie-instellingen beheren