Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Wietkwekerij ontdekt bij instap Westkapelle

Toegevoegd: 04-10-2016, 11.08 uur - Update: 05-10-2016, 13.59 uur
In de woning bleek zich een kweektent met wietplanten te bevinden.
In de woning bleek zich een kweektent met wietplanten te bevinden.
© Foto: Twitter / politiehondzwb
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De politie heeft vanochtend tijdens een instap in een woning in Westkapelle bij toeval een wietkwekerij ontdekt.


De politie viel rond 08.00 uur een woning aan de Molenwal binnen om daar een 29-jarige mannelijke bewoner aan te houden. Volgens de politie is hij verdachte in een aantal zaken. De man werd daadwerkelijk aangetroffen en zodoende aangehouden.

In de woning trof de politie een kweektent aan met daarin 52 wietplanten. Volgens de politie werd de stroom hiervoor buiten de meter om afgenomen en was er sprake van een amateuristische, gevaarlijke situatie. De kwekerij is ontmanteld en het hebben van de kwekerij is toegevoegd aan de lijst met verdenkingen.

​Bij de instap ging ook een hondengeleider van de politie mee want binnen in de woning bevond zich een Stafford-hond. Deze is naar familie van de man gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren