Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 35 km

Vluchtende automobilist crasht in Hulst

Toegevoegd: 04-10-2016, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een automobilist is vannacht in Hulst gecrasht toen hij met hoge snelheid op de vlucht was geslagen voor de politie.


De politie kreeg rond 23.30 uur een melding van een buurtbewoonster die had gezien dat eenzelfde auto meerdere keren bij haar door de straat had gereden. Ze vertrouwde de situatie niet en gaf de politie een omschrijving van de auto. Agenten gingen vervolgens op pad om te controleren waar de bestuurder zich mee bezig hield.

De agenten zijn in Hulst gaan rondkijken of ze het voertuig konden traceren. Op een gegeven moment zagen ze de bewuste auto rijden. De bestuurder wachtte niet op de politieagenten, maar ging er met hoge snelheid vandoor. "De agenten zijn de auto korte tijd achterna gereden en hebben de bestuurder ook een stopteken gegeven, maar daar voldeed de bestuurder niet aan en de agenten verloren hem uit het zicht", aldus de politie.

Even later zagen ze de auto gecrasht tegen een verkeersbord in de Liniestraat in Hulst staan. "De bestuurder stond er wat verdwaasd bij, maar toen hij de politie weer zag komen, zette hij het op een lopen. Hij was echter nog net lang genoeg blijven staan voor de agenten om hem te herkennen. Hij kan daarom een proces-verbaal tegemoet zien", aldus de politie.

De auto is weggesleept door een takelbedrijf. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henny (6-10-2016 om 21:19)
Het leuke van het hele verhaal, wat niet wordt vermeld is, dat de hele buurt rond 00.30h op straat stond. De meesten, waaronder ik uit hun eerste slaap gerukt. En dat ze vervolgens tot 4 uur de straat wakker houden. Meneer gaat waarschijnlijk wel een boete van 50 euro krijgen. En ik kon zonder te slapen de vroeg dienst in.
Verrassing (4-10-2016 om 23:16)
@hans, is het een nieuw modeverschijnsel of zo om geen punten en komma's meer te gebruiken? Echt leesbaar wordt het zo niet!
hans (4-10-2016 om 15:43)
de vraag is wat gaan ze nu met hem doen krijgt hij een boete of word zijn rijbewijs in getrokken hat hij alcohol op of druks gebruikt dat zullen ze nu niet kunnen bewijzen dus een boete van een aantal euro's en klaar er mee denk ik en de schade aan het verkeersbord en dat is het maar van mij mag hij voorgoed zijn rijbewijs kwijt zijn
Cerebrus (4-10-2016 om 14:25)
Een "proces verbaal"? Is dat alles? De politie voert echt helemaal niets meer uit tegenwoordig, alleen maar lekker flitsen langs de weg om centen binnen te halen.
Theo Steenkiste (4-10-2016 om 14:06)
Goed werk van de agenten.
Cookie-instellingen beheren