Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte aangehouden voor overval pizzeria

Toegevoegd: 04-10-2016, 17.24 uur
De overval vond plaats op 30 mei jongstleden.
De overval vond plaats op 30 mei jongstleden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op maandag 30 mei jl. werd in de avonduren een pizzeria aan de Zusterstraat in Goes overvallen. De overvaller ging er destijds vandoor met een onbekend geldbedrag en de politie is in de afgelopen maanden steeds op zoek geweest naar deze, tot nu toe onbekende man.


Vandaag is een 27-jarige man uit Hoogvliet in zijn woonplaats aangehouden als verdachte voor de overval op de pizzeria. De aanhouding heeft plaats kunnen vinden omdat de rechercheurs die de zaak behandelen, in overleg met het Openbaar Ministerie, beelden van de overvaller hebben vrijgegeven in de media en op de website van de politie.

Door getuigen is de man op die beelden herkend als de man uit Hoogvliet. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en wordt daar verhoord over de zaak. Hij is in verzekering gesteld en zal nog vast blijven zitten omdat het onderzoek nog niet is afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren