Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Vier arrestaties na autovernielingen Goes

Toegevoegd: 05-10-2016, 12.11 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vier verdachten aangehouden uit Goes en Middelburg. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij autovernielingen in augustus in Goes.


De afgelopen tijd hebben 17 eigenaren van personenauto’s aangifte gedaan van vernieling van hun voertuig. De bewuste auto’s stonden geparkeerd in de Tulpstraat en Kamperfoelistraat. Tijdens het onderzoek kwamen volgens de politie vier verdachten naar voren. Het gaat om drie mannen uit Goes (21, 23, en 32 jaar oud) en een 26-jarige man uit Middelburg.

De vier zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Ze zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-10-2016 om 07:38)
Vreselijk om zo op die manier auto bezitters der auto met opzet te beschadigen en dat door mannen in die leeftijd van 21 en 32 jaar ze moesten der eigen schamen en natuurlijk de schade betalen.
Ga lekker fietsen joh (5-10-2016 om 17:03)
Ik zou zeggen als ze echt de daders zijn de gedupeerden honkbalknuppels uitdelen en dan hun eigen auto's total loss slaan als genoegendoening. Maar ik denk dat dit soort losers vast geen auto heeft, daar zijn ze duidelijk te dom voor. Nou ja, dan wachten we wel tot ze er een hebben, pas nadat ze alle schade uit eigen zak betaald hebben. Als ze al geen steuntrekkers zijn want ik zie ze er ook niet voor aan dat ze een baan kunnen houden met zo een mentaliteit. Voorlopig dus nog jaren op de fiets, als tieners, kinderen,tot hun dertigste of zo. Bij mam's thuis blijven wonen vast. Ja die komen er niet in het leven, maar een lol dat ze hadden...
toinette (5-10-2016 om 14:46)
Waarom doe je zoiets? Volwassen kerels nog wel! Wat heb je er aan? Alle 3 "verward"?
zeeuw (5-10-2016 om 14:25)
Straffen in Nederland? Laat me niet lachen. De rechters en advocaten leven daar van met 'ze hebben een slechte jeugd gehad, ze zijn net zo crimineel'
Cookie-instellingen beheren