Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurder Rilland werd mogelijk onwel

Toegevoegd: 07-10-2016, 10.39 uur
Door het ongeluk ontstond een flinke ravage.
Door het ongeluk ontstond een flinke ravage.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RILLAND - De bestuurder die gisteren op de Bathseweg in Rilland een ravage aanrichtte bij een ongeval werd mogelijk achter het stuur onwel. Dat stelt de politie.

De automobilist, een 56-jarige Vlissinger reed, rond 17.35 uur met zijn voertuig op de rotonde bij de kruising met de Saaftinghestraat. Hij werd hier gelanceerd, botste tegen een lichtmast en raakte de voorgevel van een woning.

Via een voortuin kwam de auto op zijn kop tot siltstand tegen een geparkeerde. De twee inzittenden werden door de brandweer uit de auto bevrijd. Naast de bestuurder zat ook nog een 46-jarige inwoner van Vlissingen in de auto. Ze zijn beiden naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willeke (8-10-2016 om 16:31)
Zullen we het onderzoek maar even afwachten voor we oordelen !!! Wij kennen de man als zeer rustig en voorzichtige rijder !! Dus er is iets erg fout gegaan denken wij !!
Jp (8-10-2016 om 12:53)
Aan jaja ik weet niet wat u onder onwel worden verstaat(duizeligheid, flauwvallen, het bewustzijn verliezen) maar dat kan iedereen overkomen, en hoeft medisch gezien geen verdere oorzaak te hebben.
Hans (8-10-2016 om 10:39)
Ja-ja, ik ben het niet volledig met je eens, maar er mijn visie is dat er ten eerste veels te hard is gereden, gezien het punt van de rotonde tot de plaats van het wrak, daar hoef je niet voor te hebben geleerd. Ten tweede, er was een medebestuurder, waarom niet aan de handrem trekken en het stuur overnemen. Ten derde, hebben beiden teveel zitten babbelen? Want er is geen remspoor wat met die snelheid er moet zijn als er iets is opgemerkt. We laten het aan de geleerden over, maar mijns inziens ook....rijbewijs innemen....want hier hadden heel veel slachtoffers kunnen vallen, gezien het tijdstip dat vele mensen en kinderen naar huis gaan,etenstijd
Ja--Ja (8-10-2016 om 08:14)
Aan Mar. Bedankt voor UW reactie op mijn stukje. Er stond "Mogelijk onwel geworden". Dat is ook een veronderstelling UW stelling ,50 meter voor rotonde onwel worden is ook een veronderstelling en als er 30k/u was gereden dan kan men makkelijk stoppen in 50meter. Als U de foto's zie dan ziet U dat de rotonde aan de rechterrand geraakt word en waarom niet recht er boven op ? Die Bathsweg weg is kilometers lang en die persoon voelde zich toen in orde Bord 30K/u is gewoon genegeerd door bestuurder! Er is een groot verschil tussen het ene ongeluk of een ander , niet opletten rijden, roekeloos rijden.Enz.Enz. p.s Onwel worden heeft een oorzaak dus mocht medisch gezien deze bestuurder wel rijden.?
mar (7-10-2016 om 17:15)
ja-ja...je kunt wel bij het forensisch instituut gaan werken of bij de politie met je conclusie..en denk goed na voor je oordeelt want als iemand al was het 50 meter voor een rotonde onwel word kun je nooit remmen in die tussentijd plus dat dat je zelfs bij 30 km p u erg kunt verongelukken op deze manier als je onwel word...vind je recaktie erg opmerkelijk en erg dom en harteloos en oordeel pas als het medisch en politieonderzoek uit wijst dat het niet ging om een onwelwording
Ja-Ja (7-10-2016 om 13:54)
Na het/een ongeluk is iedereen onwel. Bestuurder had al veel eerder terug naar 30Km moeten gaan. Precies onwel worden bij de rotonde.Raar hoor. Ik geloof al die smoesjes niet bij een ongeluk. Te hard gereden en niet opgelet. Zeg gewoon wat echt de rede was/is .Anders vragen aan z'n mede mee rijder. Maar dat zullen we vermoedelijk niet te horen krijgen Dan een Haas,dan een Wesp,dan een slingerende Auto.enz.enz.