Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Eigenaar scooter nog steeds niet achterhaald

Toegevoegd: 08-10-2016, 12.55 uur
De politie zoekt de eigenaar van deze scooter.
De politie zoekt de eigenaar van deze scooter.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is nog steeds op zoek naar de eigenaar van de scooter die deze week werd aangetroffen in een bestelbus en vermoedelijk van diefstal afkomstig is.

De scooter werd gevonden nadat in de nacht van woensdag op donderdag drie mannen in een auto aan de kant werden gezet op de Schroeweg in Middelburg. De politie keek naar hen uit vanwege een melding in Goes. In hun bestelbus lag een scooter. Deze werd in beslag genomen en de mannen werden vastgezet voor verder onderzoek.

Uit politie-onderzoek is inmiddels geblekendat het gaat om Piaggio Sfera 125 die in Duitsland gefabriceerd is. "De scooter is vervolgens in Nederland doorverkocht. In juni is de scooter in Den Bosch verkocht aan een persoon uit Zeeland. De politie is op zoek naar deze persoon zodat hij/zij aangifte kan doen van de diefstal van de scooter", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (9-10-2016 om 14:43)
als niemand de eigenaar wil zijn, kan ik nog wel een scootertje gebruiken om aan te hobbyjen dus als ze er van af willen, kom maar brengen ik vermaak me er wel mee
Renata (8-10-2016 om 14:06)
Zal wel weten dat hij een heler is anders doe je toch aangifte.