Vrouw wil binnenkomen via babbeltruc

Toegevoegd: 08-10-2016, 15.47 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie waarschuwt via Twitter in Terneuzen alert te zijn op iemand die probeert binnen te komen door middel van een babbeltruc.

Deze persoon is volgens wijkagent Jos van Westen sowieso actief geweest in de omgeving van de Churchilllaan in Terneuzen. Het gaat om een vrouw van circa 1.75 meter lang. Ze heeft een normaal postuur en is geheel in het wit gekleed. De vrouw heeft lang blond haar.

Het advies van Van Westen is kort maar krachtig: "Niet binnenlaten".Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een dame van 52 jaar (8-10-2016 om 16:27)
Ik laat geen vreemde mensen binnen, en zeker niet als het een iemand is die zogenaamd hulpverlener is. Die moeten hun eigen legitimeren. Laats kwamen er twee mensen die de meterstanden willen controleren maar ik gaf aan dat ik het zelf wel kan. Hun waren met z'n tweeën en dat vond ik al verdacht. Ook mensen die de meterstanden willen opnemen niet binnen laten> Je kan een kaart vragen bij de delta.