www.hvzeeland.nl

Politie treedt streng op in uitgaansgebied Axel

Toegevoegd: 09-10-2016, 07.29 uur - Update: 09-10-2016, 09.30 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft vannacht streng opgetreden in het uitgaansgebied van Axel. Er zijn vier arrestaties verricht en ook zijn er verschillende bekeuringen uitgedeeld.

Volgens de politie is het de laatste tijd erg onrustig in het Axelse uitgaansgebied. Ook hebben er meerdere incidenten plaatsgevonden. Eind augustus werd op de Markt iemand neergeschoten. In deze zaak zijn inmiddels meerdere personen aangehouden.

Medewerking
Vannacht werd probeerde de politie iemand te bekeuren die met een bierglas op straat liep. Hij weigerde echter zijn medewerking en hij werd vervolgens aangehouden. Een andere man kreeg twee bekeuringen omdat hij tegen een gevel stond te plassen en omdat hij geen legitimatiebewijs bij zich had. Ook deze man weigerde mee te werken en werd daarom aangehouden.

Twee personen werden aangehouden voor het beledigen van de politie. De politie schreef ook vier bekeuringen uit voor wildplassen. Een ander kreeg een boete omdat hij onnodig aan het claxonneren was. Verder werden er ook nog enkele bekeuringen uitgedeeld voor lichte vergrijpen. In Axel werden bovendien ook nog twee personen gepakt voor het rijden onder invloed van alcohol. "Ze hadden beide zodanig veel gedronken dat hun rijbewijs is ingevorderd", aldus de politie.