Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Diesellekkage Nieuwland na brandstofdiefstal

Toegevoegd: 09-10-2016, 17.12 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Als gevolg van brandstofdiefstal is in Nieuw- en Sint Joosland dit weekeinde zo'n 100 liter diesel gelekt uit een geparkeerde vrachtwagen.


De vrachtwagen stond op het parkeerterrein langs de Weizichtweg naast het voormalige café-restaurant De Roode Leeuw bij de Veerstraat. De brandweer werd rond 15.20 uur opgeroepen en ging ter plekke met een tankautospuit en een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer.

Toen de brandweer arriveerde lag er al een grote plas diesel op het wegdek. Deze was weggelopen richting een afvoerput. De brandweer heeft ter plekke een bak onder de dieseltank gezet om zo eventuele nog lekkende diesel op te kunnen vangen. Ook is de tank provisorisch gerepareerd.

De beheerder van het terrein, Rijkswaterstaat, draagt zorg voor het schoonmaken van het wegdek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (10-10-2016 om 08:57)
kan toch ook niet op je rug mee naar huis nemen als je geen plaats heb moeten er gewoon af blijven
ikkeh (10-10-2016 om 08:21)
@ Frans Waar denk je dat die grote parkeervakken (ter lengte van een vrachtwagen voor zijn bij een (voormalig?) truckerscafe ???
frans (9-10-2016 om 19:55)
vrachtwagens ook niet aan de kant van de weg neerzetten een loonbedrijf zet zijn combine ook niet op het dorpsplein