Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 63 km

Aanhoudingen in verband met mishandeling Hulst

Toegevoegd: 12-06-2006, 00.33 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 03.00 uur en 03.20 uur, is een 25-jarige man uit de gemeente Hulst, aan de ’s Gravenhofstraat in Hulst mishandeld.

De 25-jarige man en een vriend van hem hadden rond 02.50 uur, in een horecagelegenheid aan de Grote Bagijnestraat in Hulst, onenigheid/een woordenwisseling met twee mannen gehad.

Toen ze, na vertrek uit de gelegenheid, over de ’s Gravenhofstraat liepen kwamen ze de twee mannen, met wie ze eerder onenigheid hadden gehad, tegen.

De 25-jarige man werd, na een kort gevecht, door een van hen met een knuppel geslagen en door de ander bedreigd (hij was in het bezit van een op een zwaard lijkend voorwerp).

De 25-jarige man hield aan de mishandeling verwondingen aan zijn hoofd over en moet zich hiervoor onder doktersbehandeling laten stellen.

In verband met de mishandeling heeft politie Zeeland dezelfde nacht twee 20-jarige mannen uit de gemeente Hulst aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren