Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen met pas geknipte hennep aangehouden

Toegevoegd: 11-10-2016, 08.08 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In de Hoogerwaardpolder op de grens van Zeeland en Brabant zijn vannacht twee personen aangehouden die pas geknipte hennep bij zich hadden. Dat meldt wijkagent Chris van der Veen op Twitter.


Volgens Van der Veen bevonden de twee zich in het Zeeuwse deel van de polder en werden zij op heterdaad betrapt door 'groene' Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's). Het gaat om twee mannen.

De politie werd opgeroepen en heeft de verdachten meegenomen voor nader onderzoek. Ze zijn ingesloten. De hennep is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (12-10-2016 om 16:56)
PIET Luister, Als jij je nou eens wat meer zou verdiepen in de Medicinale werking van wiet dan zou je nu niet zo dom reageren! Heel veel mensen zoals ik krijgen van medicijnen bijwerkingen die niet prettig zijn en dan is wiet in wat voor vorm van consumeren dan ook een PERFECTE uitkomst het is GEZONDER( behalve het roken ervan!) dan medicijnen en heeft baat bij heel veel ziektes, Op recept moet je het toch uit EIGEN zak betalen!! 46 euro voor 5 gram terwijl die kankerverwekkende medicijnen vergoed worden!! Dus is het niet zo vreemd dat de medicinaal gebruiker dit doen om zichzelf te voorzien van hun eigen wiet en ja het kost de gemiddelde Medicinaal gebruiker 50gr per maand en als je het verwerkt voor consumptie kost het je 100gr per maand
Piet (11-10-2016 om 13:27)
Als een joint nodig is dan lijkt mij dat je dit op recept krijgt van je huisarts. Nee ik gebruik geen joint en vind de beweringen krom dat mensen beter zouden functioneren. Door het hoge thc gehalte is hennep wel degelijk verslavend.
Vlissinger (11-10-2016 om 11:58)
"Gedogen is het niet vervolgen van bepaalde strafbare handelingen" met andere woorden: het hebben van buitenplanten (ook al is het er maar 1) is strafbaar, maar justitie 'doet er niets aan'. Er wordt niets gezegd over het verknippen e.d. van deze planten en vervoeren. Het is nou immers strafbaar, ook al komt er 5 kilo van 1 plant.
brilsmurf (11-10-2016 om 09:29)
ik vind dit zo krom.. helaas staat er niet veel info bij dit bericht maar gezien de tijd van het jaar kan het best zijn dat deze hennep afkomstig is van "buitenplanten"(die in de tuin staan dus). het kweken daarvan word gedoogd. maar het knippen/drogen en vervolgens opslaan ervan word dan weer bestraft . word er dan van uit gegaan dat er van 1 plant 1 gram komt? wat neer komt op 5 gram totaal? wat toegestaan is bij je te hebben. zelf een leek weet dat je per plant meer dan 5 gram af haalt. zelf rook ik er ook dagelijks 1,en daar functioneer ik beter op dan op medicijnen(psychische problematiek) hennep heeft geen bijwerkingen. pillen wel!
Cookie-instellingen beheren