Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Langeweg Axel

Toegevoegd: 11-10-2016, 14.35 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Langeweg (N258) is vanmiddag ter hoogte van Axel iemand zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur. Ter plekke raakte een auto van de weg. Het voertuig belandde op zijn zijkant in een greppel. Twee ambulanceteams, de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

Het slachtoffer, volgens de politie een vrouw, is per ambulance naar het ziekenhuis in het Belgische Gent gebracht. De weg is tussen de aansluiting met de Tractaatweg en die bij Drieschouwen dicht vanwege onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JGZ (12-10-2016 om 15:14)
@Cerebus Ga jij aan haar tweeling uitleggen dat het waanzin is dat ze de weg hebben willen afsluiten om hun mama te helpen? Dwaas dat je bent! Besef je niet dat je met u Mongolische reactie hier mensen die haar wel gekend hebben ( zoals ik ) mee kwetst? Al eens gedacht aan haar familie? Waarschijnlijk niet, want dan zou je u dwaze muil gehouden hebben ! of een gepaste reactie geplaatst hebben ! Ik hoop nu uit de grond van mijn hart, de dag dat jij zo'n ongeval hebt da ze geen enkele moeite doen om u te komen helpen..
Axelaar (12-10-2016 om 13:08)
@Cerebus. Als jij een zwaar ongeluk hebt zullen we je dan ook maar langs de weg laten liggen zodat het verkeer lekker door kan rijden en kan kijken?! Wat een belachelijke reactie!!
Peter van Meelen (12-10-2016 om 12:58)
@Cerebrus als het jou overkomt en je hangt tussen de weg en de parallelweg en ze sluiten de weg af om jou leven te redden en ramptoeristen op afstand te houden zou je wel anders piepen! Wat erger ik me toch soms groen en geel aan die domme anonieme reacties!
Kim (12-10-2016 om 12:26)
Heel ongepast wat je nu zegt Cerebrus. Als het jou partner was of een fam. lid die daar verongelukt.. zal je wel even 2x nadenken voordat je zoiets zegt.
ad (12-10-2016 om 11:28)
@Cerebrus, zeker géén familie van jou? Rare reactie, maar ja...
Mama (12-10-2016 om 11:05)
Misschien over de weg gevlogen richting parallelweg ! Daar wel eens over nagedacht Cerebrus. Mv is overleden is dat niet erg genoeg! Reden genoeg om verkeer om te leiden dacht ik zo. Hulpdiensten moeten hun werk goed kunnen doen. Helaas heeft mv het miet gehaald.
Cookie-instellingen beheren