Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Slachtoffer ongeval Axel overleden

Toegevoegd: 11-10-2016, 22.19 uur
Het ongeval op de Langeweg in Axel.
Het ongeval op de Langeweg in Axel.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De vrouw die vanmiddag gewond raakte bij een ernstig ongeluk in Axel is aan haar verwondingen overleden. Dit heeft de politie vanavond bekend gemaakt. Het gaat om een 26-jarige vrouw uit Sint Jansteen.


Het ongeval vond rond 13.30 uur plaats op de Langeweg (N258). Na onderzoek gaat de politie ervan uit dat de vrouw vermoedelijke met één van haar wielen in de berm is terechtgekomen, ze corrigeerde deze manoeuvre, kwam toen op de linkerbaan terecht, corrigeerde dit weer en is toen over de kop geslagen met haar auto.

De auto kwam in een droge sloot tot stilastand en de vrouw is door de brandweer uit de auto bevrijd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Gent gebracht en daar vanavond overleden aan haar verwondingen. De Langeweg was als gevolg van het ongeval afgesloten tot ongeveer 16.30 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter van Meelen (12-10-2016 om 12:56)
@AntiGSM, wat een ongepaste reactie weer. Als je speculeert, doe het dan in ieder geval onder je eigen naam en niet lekker anoniem. Was je erbij toen het gebeurde? Ik word er meestal niet goed van dat mensen ipv. medeleven te tonen, meteen maar van alles op internet gooien! Zonder stil te staan bij het leed dat er nu is bij de familie. 26 jaar is veel te jong. Nogmaals mijn medeleven aan de nabestaanden van deze jonge vrouw en mijn respect naar de hulpverleners die ter plaatse zijn geweest en er alles aan hebben gedaan om een leven te redden!
Witte (12-10-2016 om 12:36)
Veel sterkte aan de nabestaanden
Hanneke (12-10-2016 om 10:45)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden!! Wat een vreselijk ongeval!
ad (12-10-2016 om 07:30)
Aan alle nabestaanden: GECONDOLEERD & veel STERKTE met dit grote/tragische verlies...
AntiGSM (12-10-2016 om 00:11)
Heel erg triest ongeluk en heel erg voor de nabestaanden. Maar ik kan er niets aan doen maar dit lijkt toch weer een ongeluk door afleiding, op een rechte weg zo in de fout dan kan het bijna niet anders..... Ik zie nog steeds hele volksstammen bezig op de mobiel tijdens het autorijden, fietsen enz. Ook zie ik dagelijks de (bijna) ongelukken die deze mensen veroorzaken. Heel erg dat dat mobieltje je dood kan betekenen of dat van een ander......
f (11-10-2016 om 22:38)
Dat zag er inderdaad vreselijk uit... kwam er voorbij over de parallelweg en werd ter plekke half door de berm geleid vanwege onderdelen en kinderspeelgoed wat van en uit de auto was geslingerd en op de weg lag... Sterkte voor de nabestaanden. Mvg,f
Cookie-instellingen beheren