Dodelijk bedrijfsongeval haven Nieuwdorp

Toegevoegd: 12-10-2016, 19.16 uur

Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Op een zeeschip dat lag afgemeerd in een haven in Vlissingen-Oost is woensdag aan het begin van de avond iemand om het leven gekomen.

De politie meldt dat het arbeidsongeval plaatsvond in de Scaldia Terminal aan de Luxemburgweg. De eerste melding van het ongeval kwam rond 18.15 uur binnen. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter gealarmeerd maar die konden niet veel meer voor het slachtoffer betekenen. De helikopter is ook niet meer ter plekke geweest.

Volgens de politie is het slachtoffer een man en is hij bekneld komen te zitten. Zijn leeftijd en woonplaats zijn nog niet bekend. De Arbeidsinspectie is een onderzoek gestart.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Havenwerker (13-10-2016 om 08:13)
R.I.P. David. Ik wens familie heel veel sterkte de komende tijd