Weerbericht:
Perioden met regen en buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Terneuzen onbewoonbaar na brand

Toegevoegd: 12-06-2006, 00.39 uur
Door: Robin Zegers [Regioteam HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Zondagmiddag 11 juni omstreekt 15.34 uur kwam werd de tankautospuit 5630 en de hoogwerker 5650 van post Terneuzen gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Goudenregenstraat in Terneuzen.

Omdat er veel meldingen binnen kwamen en het niet zeker was of er zich nog iemand in de woning bevond werd er opgeschaald naar 'middelbrand' hierop werd de tankautospuit 5631 gealarmeerd, ook een ambulance is met spoed naar het brandadres gegaan.

Bij aankomst van de eerste tankautospuit waren de ramen al door de enorme hitte gesprongen, en werd gelijk gestart met een binnenaanval. Na een kwartier kon men het sein 'brandmeester' geven. De naastgelegen woningen zijn door de brandweer gecontroleerd op eventuele uitbreiding, dit was niet het geval.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De woning is tijdelijk onbewoonbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren