Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist rijdt meisje aan en rijdt door

Toegevoegd: 15-10-2016, 19.08 uur
Het ongeval in Goes.
Het ongeval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de Kamperfoeliestraat in Goes is zaterdagmiddag een 8-jarig meisje uit die plaats op haar fiets aangereden door een automobilist. De automobilist is na het ongeval doorgereden.


De botsing vond rond 14.30 uur plaats. De bestuurder van de personenauto stopte niet en reed snel via de P.C. Quantstraat weg. Het meisje viel op de grond en is voor verder onderzoek door een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval en de identiteit van de automobilist. Van diverse mensen zijn gegevens genoteerd. Ook is een verklaring opgenomen. De bestuurder bleek een 19-jarige inwoner uit Heinkenszand. Hij is meegenomen naar het politiebureau in Goes om een verklaring af te leggen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet uit oost (16-10-2016 om 23:48)
nou nou dit ongeval zegt wel in ieder geval dat ze de straten in oost weer eens mogen verbreden ,en nee ik keur t nie goed doorrijden naar een ongeval,Maare ik denk dat geen van jullie wel eens hier gereden heeft tijdens het uit gaan van de school een stukje verder,want je kan als automobilist geen kant op ze vliegen aan beiden kanten voorbij
Lezerq (16-10-2016 om 19:09)
Na een schik reactie meld je, jezelf later op het politiebureau. dit is gewoon een ongevoelige hufter. waarvoor de straffen in Nederland lachwekkend zijn !
Burger (16-10-2016 om 13:13)
En als hij nou zegt' ik heb het niet eens gemerkt 'gaat hij vrij uit omdat hem opzettelijk niet stoppen na een ongeval niet nagewezen kan worden want hij heeft het immers niet gemerkt. Rare wetten in Nederland .
EM (16-10-2016 om 12:30)
Het is sowieso een misdrijf om na een ongeval plaats te verlaten ,zonder zich te bekomeren om het slachtoffer Jammer dat ze er tegenwoordig veelste kort straffen ,ik wens het meisje van 8 jaar veel sterkte Vind het dieptriest en de doorrijder een laffe hond !
Verrassing (15-10-2016 om 21:47)
@renee, ik weet niet, maar waar slaat dat op wat betreft specsavers en een hoortoestel? Verlaten van plaats ongeval is wat mij betreft gewoon een misdrijf. Schrikreactie, schei toch uit! Een beetje burger stapt uit en gaat het slachtoffer helpen, toch?
Ron (15-10-2016 om 21:42)
Gewoon zijn rijbewijs voor een jaar afnemen en alle kosten laten betalen. Dus ook de kosten van Brandweer en Politie.
Cookie-instellingen beheren