Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond na botsing met auto

Toegevoegd: 15-10-2016, 19.29 uur - Update: 16-10-2016, 13.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND – Een motorrijder is vanmiddag rond 17.15 uur zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto op de Lage Rampertseweg bij Oosterland.


De personenauto, bestuurd door een 21-jarige man uit ’s Gravendeel, kwam uit de richting van Oosterland. Vanuit de andere kant kwam een motorrijder aangereden. Vermoedelijk verloor de bestuurder de controle over zijn motor. Er ontstond een botsing, waarbij de motor tegen de linker zijkant van de auto reed.

De motorrijder en zijn voertuig kwamen een stuk verderop in een droge sloot tot stilstand. Naast een ambulance assisteerde ook de brandweer bij het ongeval. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De gewonde motorrijder is vervolgens met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Over zijn verwondingen is nog niks bekend.

In het ziekenhuis heeft een arts een bloedproef van de nog onbekende motorrijder afgenomen. Het onderzoek naar de uitslag hiervan duurt ongeveer twee weken. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en de identiteit van de motorrijder.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750