Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man werd neergestoken tijdens vechtpartij

Toegevoegd: 16-10-2016, 12.55 uur
Het politieonderzoek in Vlissingen.
Het politieonderzoek in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De man die zondagmorgen vroeg op het Bellamypark in Vlissingen werd neergestoken is een 22-jarige man uit Oost-Souburg. Het slachtoffer werd neergestoken tijdens een vechtpartij.

Het incident gebeurde rond 4.50 uur. Zeker twee mannen gingen hierna op de vlucht. Het slachtoffer werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De toestand van het slachtoffer in het ziekenhuis is op dit moment stabiel.

De politie startte onmiddellijk met een zoektocht naar de daders. Rond 5.30 uur werden respectievelijk op de Koudekerkseweg een 25-jarige man uit Vlissingen en op de Badhuisstraat een 20-jarige plaatsgenoot aangehouden. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht waar ze vandaag worden verhoord.

De directe omgeving van het incident werd onmiddellijk voor sporenonderzoek afgesloten. Agenten hoorden diverse mensen, die getuige van het voorval waren geweest. Rond 7.45 uur werd de plaats delict opgeheven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-10-2016 om 08:26)
@ t is wat: Dus u insinueert nu dat het neersteken van de 22 jarige man (jongen) eigen schuld is, 'omdat hij niet op bed lag' ? Er zijn 1 of tegenwoordig zelfs 2 cafés die tot 5:00 uur open zijn... Maar inderdaad, heel veel beterschap en ZEER ZWARE straffen gewenst voor de dader. Wat bezielt zich om met een mes op zak naar uitgaansgelegenheden te stappen?
Curtis (17-10-2016 om 01:18)
De dader mag lekker lang gaan branden binnen + TBS. 5 steken = compleet gestoord. Gelukkkg is het slachtoffer stabiel #stayhumble
t Is wat (16-10-2016 om 18:05)
Rond die tijd kun je maar beter op je bed liggen... Is meestal veiliger, alhoewel, tegenwoordig weet je het nooit... Beterschap voor het slachtoffer en zware straffen voor de daders!