Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw in auto onder bus bekneld bij ernstig ongeval

Toegevoegd: 12-06-2006, 23.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KORTGENE - Bij een ernstig ongeval op de in Kortgene zijn maandag twee personen gewond geraakt.

Rond tien voor half zes deed zich op de Eerste Deltaweg een ongeval voor waarbij een lijnbus en twee personenauto's betrokken waren. Eén van de auto's belandde onder de bus, een andere reed er tegenaan.

Bij het ongeluk zijn voor zover bekend twee mensen gewond geraakt.  De bestuurder van de bus zou een been hebben gebroken. Een vrouw die in auto zat die onder de bus belandde raakte eveneens gewond.

Brandweer, ambulancedienst en politie zijn massaal ingezet. Het personeel van de Rotterdamse traumahelikopter is ter plaatse om assistentie te verlenen.

Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De bus raakte door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht.

Meer informatie volgt nog.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren