Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto met verlopen APK van A58 geplukt

Toegevoegd: 17-10-2016, 13.05 uur
De auto is in beslag genomen vanwege een belastingschuld.
De auto is in beslag genomen vanwege een belastingschuld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie heeft zondagavond op de A58 bij Yerseke een automobilist van de weg geplukt die liep met een APK die al sinds 2014 was vervallen.

Volgens de politie was het voertuig in kwestie ook niet verzekerd. De bestuurder, tevens de eigenaar van de auto, had volgens de politie ook een flinke belastingschuld. Het voertuig is daarom weggesleept in opdracht van de Belastingdienst.

De bestuurder is proces verbaal aangezegd in verband met het rijden zonder geldige verzekering en vervallen APK.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (18-10-2016 om 09:34)
Denk dat hij m geschorst had, want anders is het idd onmogelijk om 2 jaar zonder te rijden, want die computer bij t cjib rammelt ze er inderdaad achter elkaar automatisch uit!
peter de quaak (17-10-2016 om 16:15)
Begrijp ik niet? Als ik geen belasting betaal of wegenbelasting heb ik mega problemen, sterker, leggen ze beslag op mijn auto en spullen. Heb ik een dag te laat mijn APK krijg ik automatisch een boete van het RWD. jazeker volautomatisch. Heb ik geen verzekering, identiek. Hoe en waarom kan zo`n figuur dan gewoon rondrijden? En waarom dan nu pas oppakken of van de weg halen? Of ik doe iets fout of deze mensen zijn super slim?