Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brandje op schip werf Amels Vlissingen

Toegevoegd: 19-10-2016, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij scheepswerf Amels Holland aan Koningsweg in Vlissingen heeft vanochtend korte tijd brand gewoed aan boord van een schip.


De melding van de brand kwam rond kwart over tien binnen via de bedrijfshulpverlening van Amels. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand waardoor twee tankautospuiten en een ladderwagen op pad werden gestuurd.

Het brandje woedde in het ruim van het schip dat zich in een dokloods bevond. Bedrijfshulpverleners konden het brandje snel blussen met kleine blusmiddelen. Het aanwezige personeel heeft het schip veilig kunnen verlaten.
 
De bedrijfsbrandweer heeft samen met de reguliere brandweer een nacontrole gedaan. De brand bleek volledig uit te zijn. Nadat nog wat metingen waren gedaan en de ruimte was geventileerd kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750