Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Auto botst met vrachtauto, vrouw naar ziekenhuis

Toegevoegd: 19-10-2016, 12.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een vrouw is dinsdagmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een kop-/staartbotsing in Vlissingen.


Het ongeluk vond rond 13.25 uur plaats op de Paul Krugerstraat, vlakbij de kruising met de Industrieweg. Toen een vrachtwagen stopte kon de vrouw, die daar achter reed in haar personenauto, niet meer op tijd stoppen. Een botsing was het gevolg.

De vrouw is volgens de politie voor controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De personenauto is getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@iemand (20-10-2016 om 06:53)
Rij eens zomaar een uurtje mee met mij. En trek je conclusie dan nog eens als je wilt.... 6 op 10 en 9 op 10....... trek je vergelijking maar op 1 lijn o. Personenwagens kun je ook op de 9 zetten. Zodra ik 1.5m naar beneden kijk zie ik er veel.passeren o met hun hand aan de versnellingspook en hun telefoon vast. Of hun hand op de rechtse stoel en daar hun telefoon op
Rocky (19-10-2016 om 20:25)
Ik zou t op de vrachtwagen steken.... dat lompe ding reedt zo traag dat ik er opeens zo kort op zat dat ik z'n remlicht niet zag... Als het andersom was geweest dat stonden er intussen al 25 reacties ej!!!!
Iemand (19-10-2016 om 19:29)
@p Ben ik geheel met je eens ! Ze zouden mensen waar bewezen is dit soort acties of andere ongelukken waarbij het mobieltje aanwezig was minimaal even hard moeten straffen als met alcohol of drugs op.. want bij de 10 auto's zijn er zeker 6 met zijn of haar telefoon bezig en bij vrachtwagens is het helemaal raak zeker 9 op de 10. Die geld boetes hebben geen nut behalve staatskas te spekken maar raken alleen de mensen aan de bodem van de samenleving weg met dit soort tolerantie en 5 jaar zijn rijbewijs kwijt als er bewezen is dat door de telefoon het ongeluk is veroorzaakt!
loes (19-10-2016 om 18:45)
daarom voldoende afstand houden, veel zitten veel op je bumper. daarom afstand, veel mensen weten hoe ze afstand moeten houden.
P van D (19-10-2016 om 12:15)
Kijk maar eens gauw in haar telefoon dan want als je zelfs een truck niet ziet voor je was je met andere dingen bezig!! Kijk eens je spiegel mensen hoeveel mensen er achter je met hun hoofd naar beneden kijken en elke x op kijken tussen het app'n door ???
Cookie-instellingen beheren