Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto belandt naast N57 Sint Laurens

Toegevoegd: 19-10-2016, 17.10 uur - Update: 19-10-2016, 17.16 uur
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - Ter hoogte van Sint Laurens is woensdag aan het einde van de middag een personenauto van de Havenpoortweg (N57) gereden.


Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur. Er was sprake van een kop-/staartaanrijding tussen twee auto's. Eén van deze auto's raakte dus van de weg. Wonder boven wonder belandde de auto net niet in een sloot. Aan de bandensporen is namelijk te zien dat het voertuig recht op de sloot afstevende maar net op tijd bijdraaide.

De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht. Of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide auto's weggesleept. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-10-2016 om 06:33)
Autorijden blijft moeilijk, op een kaarsrechte weg!