Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Derde arrestatie voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 20-10-2016, 17.07 uur
Onderzoek op het Vlissingse Bellamypark.
Onderzoek op het Vlissingse Bellamypark.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden als derde verdachte in het onderzoek naar de steekpartij dit weekeinde in Vlissingen.


Bij het steekincident op het Bellamypark raakte zondagmorgen vroeg een 22-jarige man uit Oost-Souburg gewond. Kort na de steekpartij werden twee mannen aangehouden. De eerder aangehouden 20-jarige Vlissingse verdachte is inmiddels geen verdachte meer in het onderzoek. De andere man, een 25-jarige Vlissinger, is na verhoor heengezonden maar blijft volgens de politie nog wel verdachte.

De nu aangehouden 25-jarige man wordt vrijdag voorgeleid bij de Rechter-Commissaris. De recherche zet het onderzoek voort.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren