Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde op schip, toedracht onduidelijk

Toegevoegd: 21-10-2016, 16.01 uur
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - Op een schip dat lag afgemeerd in Brouwershaven is vanmiddag een zwaargewond bemanningslid aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


Volgens de politie kwam rond 14.10 uur de melding binnen dat op een passagiersschip bij Jachthaven Den Osse iemand medische hulp nodig had. Twee ambulanceteams en de traumahelikopter werden vervolgens naar de jachthaven gestuurd. Het slachtoffer was buiten bewustzijn en is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

Omdat onduidelijk is hoe het slachtoffer precies gewond is geraakt is de politie een onderzoek gestart. De politie houdt vooralsnog alle opties open.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750