Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slachtoffer Brouwershaven bij kennis

Toegevoegd: 22-10-2016, 15.36 uur
Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd.
Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - De persoon die gisteren in Brouwershaven zwaargewond werd aangetroffen op een schip is weer bij kennis. Dat zegt de politie.

Het slachtoffer werd vrijdag rond 14.10 uur bewusteloos aangetroffen op een passagiersschip dat aan een steiger lag bij Jachthaven Den Osse. Het slachtoffer, volgens de politie een bemanningslid van het schip, werd per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. Daar ligt hij nog steeds maar inmiddels is de gewonde dus wel bij bewustzijn gekomen.

Wat er precies gebeurd is, is overigens nog steeds niet duidelijk. De politie heeft nog geen verklaring van het slachtoffer kunnen opnemen. Na onderzoek gisteren heeft de politie al wel laten weten dat aan boord geen aanwijzingen zijn gevonden voor een misdrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750