Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Auto vliegt van Deltaweg, drie gewonden

Toegevoegd: 23-10-2016, 04.33 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een verkeersongeval op de Deltaweg (N256) tussen Wilhelminadorp en Goes zijn vannacht drie mensen gewond geraakt.


De gewonden, een vader, moeder en hun dochter, reden rond 02.05 uur in hun personenauto vanuit de richting van Zierikzee in de richting van Goes. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg, schoot over de vangrail en schoof op zijn zijkant richting een watergang bij de Katseveerweg. De auto vloog vervolgens vanaf het talud en kwam tot stilstand tegen het talud aan de overzijde van de watergang. De auto lag deels in het water.

Naast de ambulancedienst kwamen ook drie brandweerwagens ter plekke. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar die is niet meer ter plekke gekomen. Geen van de inzittenden raakte bekneld maar de brandweer heeft wel geassisteerd bij het uit de auto halen van de gewonden. De slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over hun letsel is nog niets bekend.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaar beschadigde auto getakeld. Van de Deltaweg is enige tijd één rijbaan deels afgezet geweest zodat het verkeer over één rijbaan moest worden geleid.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees Tramper (23-10-2016 om 13:59)
Tis te hopen dat ze veel geluk heeft gehad. Als ze goed en direct geplankt is kan het meevallen. Ze heeft erbij een rugwervel gebroken. Als die geen zenuw heeft geraakt zal het goed komen al heeft ze er wel lang last van. Is er een zenuw geraakt dan word het misschien wel een rolstoel. Heel veel sterkte voor de vrouw en familie
Ja-Ja (23-10-2016 om 06:52)
Altijd wakker blijven. Er is een flauwe bocht in de weg. Verder veel geluk gehad.
Cookie-instellingen beheren